Generalforsamling 3. juni 2019 kl. 18.30 17-05-2019
Indkaldelse til
GENERALFORSAMLING I KFUM KØBENHAVN, HÅNDBOLD
til afholdelse
MANDAG DEN 3. JUNI 2019 KL 18.30
I HUSET, NØKKEROSEVEJ 25, 2400 NV
Da Huset i øjeblikket er ved at blive renoveret, er det muligt at generalforsamlingen bliver flyttet til mødelokalet i omklædningsbygningen i kælderen.
 
Med følgende dagsorden:
    a) Valg af dirigent.
    b) Aflæggelse af beretning for det forløbne år.
    c) Regnskabsberetning for det seneste regnskabsår.
    d) Behandling af indkomne forslag, herunder ændringer af kontingenter.
                 Bestyrelsen stiller forslag til ændring af lovene [se nedenfor]
    e) Valg af bestyrelsesmedlemmer.
    f) Valg af revisor
    g) Eventuelt.
Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være stillet af bestyrelsen eller et stemmeberettiget medlem og være bestyrelsen i hænde senest otte dage inden generalforsamlingen. Eventuelle forslag vil blive meddelt ved opslag i klubbens lokaler senest 5 dage før generalforsamlingen.

Bestyrelsen

-------------------------------

FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVENE
 
Bestyrelsen stiller forslag til følgende ændring af lovene på generalforsamlingen mandag den 3. juni 2019.
 
Ændringen gælder lovenes § 8 Bestyrelsen. Stk 1
Nuværende ordlyd:
Foreningen ledes af en bestyrelse bestående af formand, næstformand, kasserer, sekretær, ungdomsleder, ungdomsassistent, evt forældrerepræsentant (formand for en eventuel forældreforening), samt op til 5 øvrige medlemmer.
Foreslås ændret til:
Foreningen ledes af en bestyrelse bestående af formand, næstformand, kasserer, sekretær, ungdomsleder (herunder holdfællesskab), seniorleder og ét ordinært medlem.

For bestyrelsen
Flemming Gutheil
 
Skal du være med til at gøre VERDENS BEDSTE HÅNDBOLD KLUB ENDNU BEDRE? 04-03-2019

Kære KFUM-ven

Bestyrelsen har i de seneste år arbejdet med planer om en gennemgribende ændring i ledelsesstrukturen, og vi er nu kommet så langt, at vi er klar til at sætte det nye skib i søen. I den forbindelse vil vi rigtig gerne orientere om vores fremtidsplaner. 

Læs mere om bestyrelsens forslag til ny struktur, og hvordan du kan bidrage.

KFUM Sommerlejr 2018 07-07-2018
Dagbog fredag
Kære dagbog
Øvvvvv så er det sidste dags aften, der som altid er en blanding af en hel fantastisk uge med dejlige børn og så en god portion melankoli, da det også er sidste hele dag lige præcis alle os var sammen. Men for pokker det har været sjovt, fantastisk, morsomt, inspirerende, ja find selv på flere positive tillægsord, de er rigtige alle sammen. Og nu vi er ved takkeriet. Tusinde tak til alle forældre for lån af jeres dejlige børn, tak for kager, slik og meget andet. For eksempel fik både Køkkenchefen og jeg i går hver sin pakke med en masse dejlig slik i. Desværre havde den anonyme afsender Susanne Kriegel fået købt forkert pålægschokolade i vores slikpakke (lys pålægschokolade), men hun er jo travlt optaget af arbejde!!
Men ved du hvad kære dagbog vi må altså sende en særlig tak til Køkkenchefen og alle lederne – de har gjort et helt fantastisk arbejde. Det er svært at beskrive, men tænk dig at sørge for, at der hver dag er program formiddag, eftermiddag og aften, foruden man skal passe sin gruppe, styre tjanserne, klare sår og forstuvninger, trøste og opmuntre og alt foregår med stor entusiasme og et smil på hele tiden. Jeg er vanvittigt stolt over disse pragtfulde mennesker.
Kære Steen, Bo, Patrick, Sebastian, Maiken, Vibeke, Andreas, Lars, Roy, Frederik og Jonas
Tusinde tak for indsatsen, hold k… hvor er I gode!!!
Nå men i dag har vi jo selvfølgelig også haft tre ting på programmet. Formiddag var skovløb til andre steder i skoven end dem vi normalt kommer til. Jonas og jeg havde en post med søforklaringer, hvor man skulle gætte på mærkelige ord er en Madonna for eksempel en malermetode eller en øloplukker? Er en halv abe en afrikansk måde at spise abe på eller en halv flaske snaps?? Hos Maiken skulle man lave fødselsdagsrap i anledning af Andreas fødselsdag.
I Siestaen var det endelig blevet tid til High Noon altså afgørelsen på om det var lederne eller ungerne der var bedst til at spise en Frederik den syvende is (syv kugler is men i dagens anledning udvidet til TI kugler is) Ungerne stillede med den regerende mester Max, en sand ekvilibrist med et KØLIGT (ha ha) overblik. Lederne stillede med Jonas, der gang på gang har sagt at det var problemfrit at slå Max. Jeg tror faktisk at lederne tabte på forhånd, da Max entrede scenen iført cool solbriller og uden at fortrække en mine. Med elegance bjæffede han sine ordrer om hvilke kugler til is damen, og modtog en halv meter is i dobbelt vaffel, som han koncentreret kværnede på 16 minutter, det er en kugle is hvert halvandet minut. Anderledes med Jonas fra lederne, usikker, med flakkende blik, fik han fremstammet sine ønsker og stod pludselig med en is stor som en paraply. Ret skal være ret Jonas gik til den men hans indsats var dømt til nederlag og hans tid blev fem minutter dårligere end Kong Max. En imponerende præstation.
Eftermiddagen var selvfølgelig lagkageløbet hvor man tjener penge ved forskellige boder på fodboldbanen, som man så kan købe ingredienser for i lagkageboden, hvis man har råd. Lagkagerne blev bedømt af Mette Blomsterberg, Søren Gericke og Andreas Gutheil (interessant trio). De blev hurtigt enige om gruppe 3s lagkage var den bedste, heldigt, da det var deres første sejr.
Lige nu er klokken 20.38 og Disco starter om et kvarter, men ved du hvad Kære Dagbog i år er jeg inviteret til AfterParty for at fejre vinderne af årets Disco så jeg tænker vi slutter her.
Kære Dagbog tak for endnu en herlig uge på verdens bedste sommerlejr
Vi tales ved til næste år.
 

Dagbog torsdag
Kære dagbog
Hold da op for en dag det har været, der er nok at skrive om, men inden synes jeg du bør vide, at vi i løbet af det sidste stykke tid har lidt et smerteligt tab. Du ved, at regeringen er i fuld gang med at forflytte gode medarbejdere til provinsen. Her har vi jo altid opfattet os selv som værende i provinsen, men vi er rent faktisk en del af hovedstaden og i april måned blev det så definitivt: Sliktolderne er tvangsflyttet til det sønderjyske!! Ja faktisk er de lige nu på vagt foran Fleggaard syd for grænsen. Det er umådelig trist men et eller andet sted kan man jo godt se ræsonnementet i at placere dem foran Lastens Hule. Men savnet er stort.
Nå tilbage til dagen i dag, som vi startede med 2 kagekoner, da vi havde en rund fødselsdag, da Sophia fyldte 10 år, Tak til forældrene for dejlig kage og i øvrigt tak til alle der har begavet vores lejr med søde sager – det bliver vi aldrig trætte af.
Efter tjanser var det ballonløb, hvor ideen er at man vinder balloner på posterne og skal så tranportere dem hjem uden de går i stykker, eller bliver stjålet af hensynsløse ballonhadere. Det er sjovt og hyggeligt.
Nu nærmer vi os kære dagbog, kan du mærke det?? Men vi skulle lige en tur til byen og slikke og derefter direkte på stranden. Det blæste en del dernede men alle fik dyppet snuden.
Så nu er vi der kære dagbog, for da ungerne kom hjem fra stranden blev de af dagleder Frederik kaldt til samling på terrassen, hvor han gav dem en sang fra de varme lande. I tiden op til dette sidenhen så berømte tidspunkt, havde Vibeke diskret været rundt på hele lejren og lukket og låst alle døre og vinduer. Resten af lederne sad på lederværelserne og fyldte vandballoner med, ja rigtig gættet vand. Kameramanden blev beordret på plads på tanteværelset og nu var alt parat. Fra hver sin side på køkkenterrassen rykkede lederne listende frem. Daglederen afsluttede sin tågetale for børnene, og sagde han lige skulle hente noget. Og så bragede det løs. I en nok så berømt knivtangsmanøvre rykkede lederne frem både med balloner, vandslange, Water Guns med mere. Overraskelsesmomentet var kolossalt, skrigende og hylende børn søgte tilflugt i sovesale og opholdsstuer men forgæves, da disse var låste. Der var panik på, da det nærmest regnede med vandballoner på et tidspunkt – ja jeg kunne fortsætte i det uendelige efter dette velplanlagte og veludførte overraskelsangreb. Hvad siger du?? Om vi ikke tog hensyn til børnene?? Jo da, der var indtil flere, der undgik at få en hel spand koldt vand ned over sig - det er jo da en sommerlejr. Efterhånden ebbede slaget ud og lederne havde enkelte der blev våde, allerhøjest 10. Køkkenchefen Steen mener ledernes angreb burde høre med i Clausewitz bog om krigsstrategi. Nå spøg til side det var årets bedste og sjoveste vandkamp. Efterfølgende blev der under middagen påbegyndt de første svære fredsforhandlinger på Lars´ og Perssons værelse og det ser ud til at et udkast kan godkendes af begge parter.
En traktat kan kun være en løsning hvis begge parter har det godt og det har man når man får så god mad som vi fik i dag hos Steen og Jonas: Indbagt svinemørbrad med ris, champignonsauce og spidskålssalat.
Og nu netop i dag da solen skinnede ekstra smukt over Jægerspris lykkedes det endelig at få Bingo Banko i gang. Det er et helt fantastisk show, som Maiken suverænt står for. De mange opgaver der skal løses munder ud i et tal, et tal som ungerne check ér på deres bankoplade. Opgaverne kan være hvor langt man kan sprøjte en vingummibamse ud med næsen, hvor hurtigt kan man skubbe Bos Land Rover tværs over fodboldbanen, eller klassikeren hvor langt kan Lars kaste en chokoladeroulade fra vinduet på første sal og umiddelbart derefter også en vandmelon. Vinderne der kun er tre bliver overøset med dejlige gaver for eksempel dejlige landsholdtrøjer i størrelse XL, CD med Søren Ryges Haver, tennisstrømper med og uden logoer, kleenex servietter, ja listen er uendelig. Tak for et storartet show. I øvrigt hvis alle på lejren ledere og børn laver tøjkæde så er længden 80 meter eller 143 stykker tøj.
Kære dagbog vi skal også lige nævne at her ved midnatstid har vi fejret Andreas Gutheil fordi han bliver 30 og har fået sit første job som skolelærer
STORT tillykke til både Sophia og Andreas.
Kære dagbog vi tales ved i morgen

PS: husk at nyde billederne der ligger på https://www.flickr.com/photos/kfumhaandbold/albums
 

Dagbog onsdag
Kære dagbog
I dag kunne Lejrchefen ikke trække den længere, posen med dårlige undskyldninger var gået i stykker og han var nødt til at annoncere, at der i Siestaen i dag var gammeldags isvaffel eller soft ice til alle på lejren. Stor var glæden og selv de inkarnerede ALDI stormere synes pludselig meget godt om Poulsens is.
Nå, men dagen startede med et minderigt øjeblik, da de Para Olympiske Lege 2018 blev åbnet ved en storslået åbningsceremoni. Først kom de ufattelig mange unge atleter marcherende ind på Stadion med retning mod Flagbakken som jo er et naturligt mødested ved så højtidelige arrangementer. Det interessante, kære dagbog, var egentlig, at alle atleterne havde trænet så ihærdigt, at ingen af de ufattelig mange tilskuere kunne spotte en eneste uden arme, uden ben, blind eller døv – flot. Det hele kulminerede i en fantastisk fakkelindtog med en olympisk Land Rover som på mindeværdig vis først kørte i olympisk hjulspor og siden hen afleverede faklen til Frederik, der stilsikkert placerede faklen i det olympiske bål. Herefter overtog Hans Excellence Steinur Hjulur Svetmachine, Islændingen og præsidenten for IOC scenen. I hans vel nok bedste tale nogensinde beskrev han malerisk solen, træerne og atleterne og sluttede elegant af med at forudsige at det blev de bedste lege nogensinde. Og skulle nogen være i tvivl gjorde han det også lige på engelsk, tysk og fransk. Stor respekt, og ja, ved du hvad IOC har stillet en Facebook side til rådighed hvor man kan se denne minderige stund igen og igen. Facebookgruppen hedder KFUM København håndbold.
Kære dagbog måske skulle vi overveje det samme, altså at få udgivet dagbøgerne på tysk og fransk jeg er sikker på de vil være lykkelige i Düsseldorf og Nice når de læser vores prosa.
Nå tilbage til OL. Efter ceremonien gik man i gang med holdkonkurrencerne der bestod af blinde volleyball de armløse og Nationen. Alle steder var der høj intensitet og glade ansigter, ansigter der blev endnu gladere, da ansHHhhhhhhHans Excellence Steinur besigtigede de olympiske arenaer i sin Land Rover tæt fulgt af udvalgte presseofficerer, der berettede om Excellensens store indsigt i hver en sportsgren og som glade refererede hans erindringer om dengang han vandt guld i alle discipliner. I frokosten tog en af IOC udsendinge ordet og bad Hans Excellence om så objektivt som kun han kan, udpege de olympiske Fair Ploy darlings. Steinur tøvede overhovedet ikke og udnævnte straks gruppe to, og han lagde vægt på, at det ikke kunne være andre slet ikke når det gjaldt om at kende en gruppe godt, inden man præmierer dem.
Efter frokost, siesta og is var det de individuelle discipliner som for eksempel hurtigløb på krykker, blindeløb med meget mere, men se videoen på Facebook, dog skal nævnes at Gry som den eneste scorede 100 point som menneskelig pil i bueskydningskonkurrencen (cykelhjelm påmonteret en stor tusch og så løber man ind i en væg hvor dartskiven hænger). Kære dagbog jeg synes det er vigtigt at fremhæve Jonas, Sebastian og Frederik for et flot arrangement, der var overdådigt på udstyr og som bare klappede.
Vi har bøvlet lidt med lidt regn, ikke fordi det væltede ned, men mest fordi vi måtte udsætte både maden og Bingo Banko. Maden fik vi lidt senere, men som du nok husker, vil vi helst spise udenfor. Vi fik burgere og der blev gået til sagen. Bingo Banko kommer i morgen.
Lige nu er der fuld gang i Kasinoet, hvor man kan spille alle mulige hasardspil med ens medbragte Jægersprisdollars. Det er et meget elsket arrangement der især værdsættes af drengene for her kan man vinde mange mange penge. De glemmer at det stort set aldrig lykkes og de går slukørede derfra, men stålsatte om at næste år, så er den der. Mon ikke man også kan finde Lejrchefen på Kasinoet i et vildt sats på en af boderne så han kan få lidt af sine ispenge tilbage. Absolut sidste nyt er at Eda vandt Derbyet på Tarok (en skammel med en pige på, med skilt om halsen, hvor der står Tarok).
Kære dagbog vi tales ved i morgen
 

Dagbog tirsdag
Kære dagbog
Dejligt du ikke røbede, at der var natløb, så vi i fred og ro kunne smutte i skoven.
Natløbet i år, som i parentes bemærket aldrig har været der, blev organiseret som et meget fredeligt natstjerneløb med base ved Jættestuen, og da det var grupperne der skulle gå hver sin  rute havde vi ikke planlagt nogen særlige overraskende effekter, ja selvfølgelig var der jo lige lidt ulvehyl, et par enkelte dødsskrig og hænder der pludselig kom frem bag en, men ellers var det helt fredeligt og roligt. Jeg ved det, for jeg havde lige på det tidspunkt lejlighed til at gennemgå lidt regnskaber med Lejrchefen på hans kontor mens han holdt elektronisk øje med natløbet fra sin Nokia 3310 siddende tæt ved faxmaskinen for at få de sidste nye bulletiner, og det var som han sagde meget fredeligt!!!
Natløb betyder sovelængedag så morgenmaden var først klokken 10, ja lige med undtagelse af Viggo der synes det kunne være spændende at spise morgenmad klokken 13 i stedet for. Efter morgenmad havde dagleder Sebastian bestemt, at tjanserne skulle gøres grundigt, til gengæld var der fri leg efter man var færdig. Jeg synes faktisk godt man kunne se der var mere rent allevegne ja selv i lederopholdsrummet, kaldet Loggiaen, kunne man nu ane både bordplader og gulv.
Eftermiddagen gik med vores elskede klassiker Cykelbingo, og af gode grunde kan jeg ikke referere fra andet end min egen position lige bag Lejrchefen på hans grønne Raleigh 3 gears med dynamo og støttefod. Lejrchefen blev til hans store overraskelse hurtigt fanget af alle 5 grupper, men på vej hjem til lejren mødte han Kirstine – uden cykel – ude for at lede efter nogle fra gruppe 2. Lejrchefen tænkte om det virkelig gik hurtigere uden cykel, men undlod at spille smart. Da Kirstine var tæt på selv at blive væk, anviste Lejrchefen galant den rette retning til Myretræet, hvor gruppe 2 stod med Vibeke. Kirstine skruede tempoet i vejret, da hun så sin gruppe og Lejrchefen blev så stolt af hans egen gruppe, at han selv med et hult drøn væltede midt på skovstien. Hverken Chef eller Raleigh fejlede noget og det kære væsen var på benene uden nogen opdagede noget. Dog spurgte Vibeke hvor han havde været, men vinden tog hans svar. Gruppe to blev lykkeligt genforenet og mens Lejrchefen delte roser og numre ud til sin egen gruppe var Vibeke kørt væk fra gruppen, og pludselig kunne man høre det velkendte skrål når tøj, menneske, cykel, skov og sti går i symbiose. Lejrchefen oplåste straks sin Raleigh, slog støttebenet ind og så sig grundigt omkring og påsteg sin cikel. I mellemtiden var Vibeke kommet op, og fortalte chefen, at der bestemt ikke var sket noget. Så begge havde en dejlig dag i det grønne.
 
Til aftensmad fik vi Ristaffel eller som en sagde gristaffel. Meget lækker mad og Lars var Steens medhjælper. I øvrigt blev frokosten forsinket da broen var oppe, og det ikke engang en dårlig undskyldning.
Planen var, at vi til aften skulle have Bingo Banko, men den er udskudt til i morgen eller overmorgen, men bare rolig den kommer. I stedet var planlagt Kaosrundbold, som Lejrchefen havde glædet sig meget til da han så vidt vides er den eneste danske anerkendte dommer under DKU (Dansk Kaosrundbold Union), og som ved enhver lejlighed praler med sin totale uvidenhed om reglementet. Men ved du hvad, kære dagbog, det regner, ja lige som i gamle dage, sådan både vådt og lidt hyggeligt, så derfor aflysning af testmatchen undre DKU. I stedet for har vi set VM i fodbold, hvor nogen har holdt med Belgien, andre med Frankrig og en hel del med Danmark. Tju hej hvor det går.
Kære dagbog vi tales ved i morgen
 

Dagbog mandag
Kære dagbog.
Her til morgen var det lidt gråt i gråt og straks tænker man jo på dansk sommer med byger der går og kommer, men tag det roligt, du gamle, det har holdt tørt hele dagen og eftermiddagen var solrig og varm.
Lejrchefen havde morgenmadstjans og startede derfor cyklen op og kørte til bageren for at hente 10 franskbrød. Den søde bagerdame gav ham straks to poser i stedet for en kasse, og således kunne den gamle tosse komme helskindet hjem med brød til hele lejren.
Ved du hvad kære dagbog formiddagen tilbragte jeg ude ved Tvillingebøg med det formål at få hver af ungerne til at køre en afmålt rute på præcis et minut. Det lykkedes for alle, dog var der visse der indregnede GMT tiden således et minut kan klares på under 50 sekunder – ganske smart men desværre giver det ikke pluspoint ved Tvillingebøg. Andre steder rundt om i skoven blev der kastet, trukket, skubbet og sparket til alle mulige dimser som lederne havde taget med fra lejren til en post ude i skoven, vores skov som også kendes som Slotshegnet. Når skovløbet foregår på cykel går alting jo lidt hurtigere, for eksempel kan man ganske hurtigt køre ganske langt den forkerte vej når man har cykel og nogen har vendt kortet forkert.
I Siestaen var vi nok en gang nede i byen og tænk  engang Aldi har tilbud på 9 colaer ja 9, hvem kan dog stå imod sådan en håndsrækning fra en tysk discountvirksomhed, et tilbud der prismæssigt ligger langt under hvad Max gav for en enkelt Danner som han som sædvanlig nyder på bænken foran slikmutter – det er en virkelig kender. Til alle jer ignoranter: En Danner er en vaffel med 4 kugler is, soft ice, flødebolle guf og flødeskum – velbekomme!!
Eftermiddagen er gået med boldturnering på tre arenaer: Hockey, Høvdingebold og Kongebowling. Den sidste idrætsgren kan du læse mere om på den royale kongebowlings hjemmeside i Hornsherred. Da vi kun er 5 grupper denne gang, var organisationskomiteen nødt til at invitere de sidste mange års vindere, gruppe 6, til at deltage. Gruppen var i lighed med sidste år helt suveræn, men efterhånden som stævnet skred frem bredte der sig en fornemmelse af at noget var galt. Helt unge så de ikke ud, reglerne lavede de om på, ligesom de havde et mistænkeligt godt forhold til de lokale dommere. Gudskelov endte det hele med retfærdighedens fyldest idet Lejrchefen lige inden præmieoverrækkelsen havde modtaget et brev fra WADA om, at gruppe seks simpelt hen var diskvalificeret. Blandt begrundelserne var deres alt for høje Hæmakolorit værdier, mistanke om aldersfusk og unøjagtige whereabouts. Pinligt er vel det rette ord. I stedet blev gruppe 5 en glad og fortjent vinder.
Til aften fik vi Pulled Pork med råkost og Coleslaw. Bo var i dag køkkenassistent og så vidt jeg kunne se fik han lært hvad det vil sige at stå med gulerødderne i vand. Som sædvanlig dejlig mad.
Nu er vi i gang med et nyt underholdningskoncept, som er kreeret af Lars Spellerberg. Den vigtigste ingrediens er kuverter i hundredevis med jægersprisdollars indeni og hvor grupperne så skal snyde eller dele med de andre grupper eller også er det omvendt. Noget svært at forstå, men skulle charterferien være smuttet eller udsolgt er jeg sikker på at Lars hellere end gerne kommer hjem i haven og forklarer regelsættet og giver en grundig demo. Vælg selv sprog.
Om lidt skal vi på natløb, men jeg regner med at du ikke siger noget, kære dagbog vi ses igen i morgen.

billeder fra alle vores herligheder er begyndt at tikke ind på: https://www.flickr.com/photos/kfumhaandbold/albums
 

Dagbog Søndag
Kære dagbog
Nu er vi så rigtig kommet i gang med lejren, hvor er det bare herligt. Der var vækning klokken 8 og morgenmad klokken 8.30 næ 8.35 for Livlige Leif skulle lige have hele rosset op at danse til lidt fede discorytmer. Og det er jo ligesom om, at der bliver plads til lidt mere MØRK pålægschokolade, når man lige laver lidt moves, inden man ræser tre stykker Dinobrød med MØRK pålægschokolade ned. Bageren i Jægerspris bager hver dag 10 brød til os.
I formiddag efter tjanser var der Stratego i skoven. Tjanser er i øvrigt et fremmedord, som især den maskuline del af selskabet bestemt aldrig har hørt om, for eksempel var der en dreng der kom med en gulvskrubbe ind på en sovesal og sagde: ”Se lige en fancy kost jeg har fundet!!”. Nå tilbage til stratego den gode gamle skovleg blev i år afviklet ude i skoven uden at regimenterne skulle på lejren for at finde ud af hvem der var død. Vedholdende rygter siger at Jonas Simonsen var to meter fra de andres fane, da han blev fanget. Jeg har ihærdigt forfulgt Jonas hele dagen for en kommentar, men det har ikke været muligt, ikke engang en kommentar fra hans pressechef har det været muligt at få.
Frokost og Siesta, hvor alle drager mod byen for at få brugt nogen af deres lommepenge. Kære dagbog husk at sige til forældrene at børn godt kan spise slik og købe sodavand der ikke er mærkevarer, når det er deres egne lommepenge, der skal op af muldvarpeskindet!!
I eftermiddag var vi på stranden på Vester Strand - et herligt sted. Ved starten af den meget lange badebro var der et advarselsskilt, der advarede mod at springe på hovedet når man nåede ud for enden af broen. Jeg er meget enig, da der absolut ingen vand var for enden af broen, ja nærmest mindede det mig om åen i går, men hyggeligt var det.
Til aftensmad havde Steen og hans medhjælper Frederik valgt at lave Porchetta på vores store grill. Det blev en kæmpesucces med lækkert krydret kød og sprøde svære, ovnstegte kartofler og broccolisalat. De to herrer havde fuldstændig styr på løjerne, så når man troede de stod bøjet over kød og ingredienser inde i køkkenet, så stod de faktisk bøjet over Frederiks telefon og fulgte Tour de France etapen.
Aftenens indslag var et nyskabende ”Husmor løb” rundt på lejren. Posterne var alsidige: Læg tøj sammen to og to med kun en hånd hver, tør borde af uden at vælte hvad der i øvrigt stod på bordet, vaske kopper af og stable dem så højt som muligt, feje en bold fra et punkt til et andet med en kost, altså ikke en Fancy Kost. Der er mange, der i aften har fået indsigt i en ny og på mange måder højst besynderlig verden.
Kære dagbog jeg er sikker på det bliver en helt fantastisk lejr
Vi tales ved i morgen
PS. Jeg har netop erfaret at drengene i gruppe 5 helt af sig selv har ryddet op efter aftenteen – jeg mangler ord!!!
 

Lørdag
Kære dagbog
Kender du det, at man nyder at komme et sted, hvor man bare har styr på det hele, hvor man brillerer med sit store overblik og kender den mindste detalje – ingenting kommer bag på dig  - HVAD SIGER DU!!! Var du også med i planlægningen af overraskelsen, ja der er intet der kommer bag på mig mere. Men  ved du hvad det var jo en fantastisk overraskelse: Udnævnt til årets ungdomsleder i KFUM’s Idrætsforbund det er da bare flot og så at få den overrakt lige efter eventyret om Grevinde Danner var færdigt. Trods total overraskelse og forvirring var jeg også meget glad både for indstillingen, de flotte ord og en økonomisk hilsen, der nok skal blive brugt i Poulsens ishus, da vandstanden i den fordømte å var lavere end lav. Næste år bliver der kun is hvis man bliver våd på vej over åen.
Nå, men ellers er der jo også lige en sommerlejr, der er gået i gang. 35 børn 12 ledere, 175 graders varme (7 dage a 25 grader) nyt flot dannebrogsflag og besøg af gode venner, det er godt nok svært at finde noget at være utilfreds over. Og ved du hvad kære dagbog, det bliver endnu værre, klokken er nu 23.17 og Vibeke er kommet tilbage fra drengenes sovesal chokeret i middelsvær grad. Der er nemlig sket det, at drengene er gået i seng og har selv slukket lyset og siger de er trætte og vil sove. Jeg må bede lejrchefen indkalde til krisemøde i ledergruppen. Det kan jo ikke være rigtigt at børn sådan bare lige pludselig opfører sig som de skal, hvad skal vi så lave, jeg er bange for normeringen er i fare.
Kære dagbog jeg er ret sikker på vi holder vores løfte og spiser alle måltider ude i det fantastiske vejr. I dag sad vi for første gang i grupper og spiste Steens lækre kødgryde med pastaskruer og salat. Hvad siger du kære dagbog? Hvor jeg ved det fra? Ja men jeg sværger jeg så ganske mange med noget grønt på tallerkenen og de så ganske tilfredse ud.
Her til aften har vi været rundt på lejren og lært hinanden  lidt at kende med samarbejdsøvelser, grublerier, tillidsøvelser med mere. Det hører med til første dag og det er som sædvanlig godt planlagt af Maiken.
Nå kære dagbog jeg er nok lidt forvirret endnu, så jeg stopper her og vender stærkt tilbage i morgen
Kan du hilse alle og sige mange tak for gode tanker, varme ord og overraskelser så selv en lejrchef bliver bragt ud af fatning på den gode måde.
Kære dagbog vi tales ved i morgen.
 
KFUM Sommerlejr 12-06-2018
Klik på nyheden for at læse mere om sommerlejren.

Først til mølle!


Se hele invitationen her
 
Generalforsamling 11. juni 2018 27-05-2018
Indkaldelse til 
GENERALFORSAMLING I KFUM KØBENHAVN, HÅNDBOLD
til afholdelse
MANDAG DEN 11. JUNI KL 18.30
I HUSET, NØKKEROSEVEJ 25, 2400 NV

Med følgende dagsorden:
    a) Valg af dirigent.
    b) Aflæggelse af beretning for det forløbne år. 
    c) Regnskabsberetning for det seneste regnskabsår.
    d) Behandling af indkomne forslag, herunder ændringer af kontingenter.
    e) Valg af bestyrelsesmedlemmer.
    f) Valg af revisor
    g) Eventuelt.
Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være stillet af bestyrelsen eller et stemmeberettiget medlem og være bestyrelsen i hænde senest otte dage inden generalforsamlingen. Eventuelle forslag vil blive meddelt ved opslag i klubbens lokaler senest 5 dage før generalforsamlingen.

Bestyrelsen
OPRYKNINGSKAMP 12-04-2018

Vores herrehold har spillet sig til en oprykningskamp til 3. division.

 

Modstanderen er AB og der skal spilles både ude og hjemme.

 

Hjemmekampen spilles nu på

SØNDAG DEN 15. KL 16.00

I EMDRUPHALLEN

 

Og returkampen spilles

TORSDAG DEN 19. KL 20.00

I AB HALLEN.

Kom og støt vores herrer, så de kan få god opbakning og dermed en bedre mulighed for at rykke op.

Ungdomstrænere 2018-19 12-04-2018

Der er nu truffet aftaler med følgende trænere for den kommende sæson:

Mini/U8: Annette Landin og Annette Christiansen samt Victoria Finne, Esmeralde Snowman Møller, Malte Brodin, Natasha Harlø, Manna Albryn, Alfred Kramshøj Flinker, Stine Jacobsen og Stephanie Jacobsen

U10 piger: Frederik Persson og Maiken Sørensen

U10 drenge: Per Bundsbæk og Mikkel Birk Biller

U12 piger: Sebastian Kriegel og Jonas Simonsen

U12 drenge: Henriette Harlø, Lisa Romlund og Laurits Andersen

U14 piger: Cecilie Graae og Ayoe Lauritsen

U14 drenge: Frederik Sabroe, Vibeke Schmidt, Jesper Roy og Kasper Poulsen

U16 piger (HIK/KFUM): Jens Ejlertsen

U16 drenge (HIK/KFUM): Andreas Wolf og Allan-René Sand

U18 piger (HIK/KFUM): Casper Zyrmyhlen

U18 drenge (HIK/KFUM): Martin Bjørnestad

Påsketur til Holstebro - praktisk info 24-03-2018
Her følger så det sidste fællesbrev inden afgangen til Holstebro. Hvor vi igen skal have nogle fantastiske påskedage i håndboldens tegn. 
Afgang: Tors. d. 29. marts Kl.12.30.  Fra Grønnemose Alle’ (ved mosen)
 
Hjemkomst: Søn. D. 1. april ca. kl. 21.00 også på Grønnemose Alle’. Vi beder børnene om at give jer besked en times tid før forventet ankomst.
HUSK ! 
Stor madpakke og drikkelse til hele torsdagen, også aftensmad.
Håndboldsko        
Sovepose
Luftmadras/liggeunderlag
Toiletsager og håndklæde
Lille taske eller rygsæk
Lommepenge: du skal selv købe aftensmad om søndagen.(transportcenter)
Kort/spil/bog el. lign. 
Skiftetøj/festtøj
Godt humør og måske et lille påskeæg til din træner. 
 
Et tjek på stævnets hjemmeside kan anbefales, her kan man tilmelde sig resultatservice, se foto’s og m.m. www.holstebrocup.dk
 
Vi glæder os rigtig meget!

KFUM trænere og ledere
Ordinær generalforsamling i Centralforeningen 07-03-2018

Ordinær Generalforsamling afholdes
MANDAG den 19. marts 2018 kl. 19.00
i HUSET, Nøkkerosevej 25, 2400 NV

Hermed indkaldes til den årlige ordinære generalforsamling i KFUM Centralforeningen, der afholdes som ovenfor anført, og med følgende dagsorden ifølge lovene:

1. Valg af dirigent.
2. Aflæggelse af beretning om foreningens virksomhed
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab for året 2017 til godkendelse.
4. Behandling af indkomne forslag
5. Fastlæggelse af det årlige medlemskontingent for seniorer (o. 18 år)
Fastlæggelse af det årlige administrationsbidrag for afdelingernes
Ungdomsmedlemmer mellem 13 og 18 år.
6. Forelæggelse af foreningens budget for året 2018 til godkendelse
7. Valg af medlemmer til hovedbestyrelsen:
- i ulige årstal: Formand (p.t. Henrik Persson)
- i lige årstal: Næstformand (p.t. Rene Thor Olsen)
- i lige årstal: Hovedkasserer (p.t. Jens Risum)
- i ulige årstal: 2 (to) medlemmer (p.t. Flemming Gutheil og Karin Nielsen)
- i lige årstal: 1 (et) medlem (p.t. Thomas Sørensen)
8. Valg af suppleanter til hovedbestyrelsen. Hvert år vælges 2 suppleanter, en 1. suppleant og en 2. suppleant. h.h.v. Bjørn Danielsen og Vagn Christensen
9. Valg af foreningens revisor.(p.t. Grant Thornton, statsautoriseret Revisionspartnerselskab)
10. Eventuelt.

Ad. Pkt. 4: behandling af indkomne forslag: gøres opmærksom på, at sådanne eventuelle forslag skal være stillet senest 10 dage før generalforsamlingens afholdelse (altså senest den 9. marts 2018) – og skal enten stilles af en afdelingsbestyrelse, eller af mindst 10 stemmeberettigede enkeltmedlemmer.
Forslagene vil blive bekendtgjort ved opslag i klubhuset senest 5 dage før generalforsamlingen.

Ad. Pkt. 7: Valg:
På valg i 2018 er følgende:
Næstformand: p.t. Rene Thor Olsen (villig til genvalg)
Hovedkasserer: p.t. Jens Risum (villig til genvalg)
Menige medlemmer: p.t. Thomas Sørensen (villig til genvalg)

Ad. Pkt. 8: Valg:
1.suppleant: Bjørn Danielsen (villig til genvalg)
2.suppleant: Vagn Christensen (villig til genvalg)

På KFUM Centralforeningen, Hovedbestyrelsens vegne: Eva Sehested

Masser af succes – nu gælder det HIK 22-02-2018
Håndboldherrerne er inde i en god stime. Ikke alene førsteholdet, men alle 3 seniorhold er godt kørende og i top 2 i deres rækker.
Førsteholdet har 9 sejre i træk og ikke siden d. 12. november har de sat point til. Det har ikke været lige overbevisende hver gang, men når det kneb mest, viste holdet flot moral. Ikke mindst i udekampen mod rækkens nummer 3 fra Ledøje-Smørum blev der brug for det mentale overskud. Vi kom bagud 7-1 efter 10 minutter og først ved 28-28 fik vi udlignet, for at lukke kampen med en sejr på 30-29.
Træner Claus Østerlin har fået etableret et godt sammentømret mandskab, hvor de unge førsteårs seniorer er faldet godt ind, så der er mere kamp om pladserne end i mange år. Især Gustav og Tobias har bidt sig fast på holdet. Der er også opgraderet på trænersiden med Jens Østerlin som hjælpetræner, med Finn Gram som holdleder, mens Dennis fortsat styrer 2. holdet, og Lars Birk som tager sig nu af 3. holdet.
Målmændene Lasse og Patrick deles om tjansen, og de supplerer hinanden fint. Kriegel og Åbel udgør et godt kæmpende midterforsvar. I angrebet har vi mange, der kan på egen hånd, de 2 gange Jesper som de mest målsøgende, og nu da Spellerberg er kommet tilbage efter en lang pause har vi fået styrket skudtruslen udefra. Når Andreas og hårdtskydende Oscar igen er klar, har vi et alsidig og robust mandskab. 
Førsteholdets næste kamp er på flere måder interessant. Hjemme på mandag d. 26/2 kl. 20.20 mod HIK. Hvis vi vinder det opgør, er vi næsten sikre på at blive mindst nummer 2, og dermed skal vi i oprykningsspil til 3. division. Desuden vil det være rigtig godt at besejre naboerne og samarbejdspartnerne, som vi plejer at have det svært imod. 
Kom ned i Emdruphallen på mandag,og bak op om KFUMs herrer, og hjælp med til at vi for første gang i mange år kan besejre HIK’erne.  
Jens Risum
Håndboldskole i uge 27 19-02-2018

I UGE 27 er  der den fedste håndboldskole med en temadag hver dag.

Efter en MEGA fed håndboldskole de sidste to år, er vi klar med endnu en uge med sjov, fællesskab og en masse håndbold. Ses vi i år?

Er du klar på, at få den fedeste uge, på håndboldskolen i KFUM, det er vi trænere!
( Natasha, Mads & Malou )

Vil du have nye venner og få en større omgangskreds, så synes vi du skal møde op i uge 27. hvor du kommer til at hygge dig, se hvem der laver den klameste mad til frokost, vandkamp, mørkehåndbold og selvfølgelig en masse god håndboldtræning.

Vil du udvikle dit håndboldspil, i stedet for og ligge hjemme på sofaen, så kom i hallen i uge 27. til en sjov og spændende uge på håndboldskole. 

Vi håber på at se rigtig mange dejlige ansigter i uge 27.  

Mange hilsner trænetteamet: Mads, Natasha & Malou

Se mere her: https://haandbold.dk/boern-unge-og-motion/haandboldskoler/tilmelding-til-dhf-haandboldskoler/

​Fastelavnslejr 9. februar til 11. februar 2018 22-01-2018

Fastelavnslejren er en årlig tilbagevendende begivenhed i KFUM Håndbold. Der er altid masser af sjov, hygge, spas og ballade og igen i år er lejren for spillere fra U10, U12 og U14. 
Så der bliver fuld fart på hele weekenden. 

Fastelavnslejren bliver afholdt på vores egen lejr i Jægerspris. Lejren ligger op til skoven og giver os gode muligheder for skovlege. Vi laver også boldspil, forhindringsløb, aftenunderholdning, sneboldkampe hvis vejret er til det og hvem ved – også lidt natte(u)hygge.  Vores lejr har to sovesale, en spisestue og en pejsestue, så skulle vejret tvinge os indenfor, er der også masser af aktiviteter og udfordringer at tage fat på dér. Ingen fastelavnslejr uden tøndeslagning, og selvfølgelig er dette også på programmet i løbet af weekenden. Alle finder deres sjoveste, underligste eller uhyggeligste udklædninger frem, sådan at vi kan få slået katten af tønden med maner. Der bliver afholdt forskellige konkurrencer med udklædningen, så det er bare med at finde noget sjovt, anderledes eller måske uhyggeligt udklædning frem.

Betaling og tilmelding skal ske på https://kfumkbh.nemtilmeld.dk/
Prisen er 350 kr. 

Vi har plads til 24 drenge og 24 piger så tilmelding er efter først til mølle princippet.
Sidste tilmeldingsfrist er 1. februar. 

Vi håber at forældre har lyst til at sørge for transport. Vi mødes på lejren den 9/2 klokken ca. 18, og vi kører fra lejren den 11/2 klokken 12.

Vi glæder os til at se jer alle sammen

Lars Spellerberg 28 71 19 88
Vibeke Schmidt 20 85 85 77
Maiken Sørensen 20 97 46 24
Henrik Persson 28 87 05 13

Godt nytår fra U14-drengene! 07-01-2018

KFUM/GVH U14-drenge ønsker jer allesammen et rigtig godt nytår efter et spændende og begivenhedsrigt efterår, som ikke har været helt som det plejer.

 

Efter sommerferien indgik KFUM og GVH nemlig en et-årig samarbejdsaftale for vores U14 drenge, da KFUM stod med 16 spillere og GVH stod med 8, og risikoen for lukning af 2 hold (ét i hver klub) var til stede. Dette har bragt en masse gode venskaber og oplevelser for vores ”nye” trup af sammenbragte drenge, og sportsligt har det betydet at alle U14-drenge uanset niveau har kunnet spille kampe i løbet af efterårssæsonen – 1. holdet i 1. Div. og 2. holdet i A-rækken.

 

Vi har haft et håndboldmæssigt spændende efterår med mange flotte og overraskende sejre over rigtig stærke hold – ingen nævn, ingen glemt… og også enkelte totale nedture. Men samlet set kan vi se, at alle drenge har rykket rigtig meget gennem de sidste måneder og er blevet meget stærkere, både individuelt og som et hold.

 

Mellem jul og nytår stillede vi op til AB Jule Cup med et blandet 1.- og 2. hold i U16-rækken, hvor vi endte med en flot 2. plads i B-slutspillet. Her fik vi lov til at prøve vores kræfter på en meget ny måde, hvilket gav lidt blå mærker og trætte kroppe men også et mentalt løft hos alle drenge!

 

Vi glæder os til anden halvdel af sæsonen snart går i gang med endnu flere sportslige udfordringer og oplevelser på tværs af de 2 klubber.

 

Lige inden jul var vi så heldige at få sponseret et nyt flot sæt tøj til 1. holdet fra CIP Copenhagen Infrastructure Partners K/S. Vi vil gerne benytte anledningen til at sige et kæmpe tak til Christian T. Skakkebæk og CIP Copenhagen Infrastructure Partners K/S – Vi regner med at der er mange sejre gemt i det flotte tøj!

 

På gensyn i Emdruphallen og Bakkegårdshallen til forårets kampe!

 

Trænerteamet

 

Karl Johan, Roy, Kriegel og Vibeke

Julekomsammen for trænere og ledere 04-12-2017

Kære alle trænere og ledere

Mandag den 18. december vil bestyrelsen gerne ønske glældelig jul og godt nytår til alle trænere og ledere. Det foregår ved et åbent Hus arrangement i Huset fra kl 17-20, hvor der vil blive serveret æbleskiver, glögg og cacao.
Vi håber at se rigtig mange af jer.

Mange hilsner
Bestyrelsen

Glædelige KFUM julegaver 29-11-2017
Så er Sportyfied klar med en masse lækre julegavetilbud til alle vores medlemmer! Skynd jer at bestille og vær sikker på at gaven kommer under træet i tide. For HIK/KFUM holdfællesskabet er det også muligt at få holdfællesskabs-logoet på!

https://kfum.sportyfied.com/da/
 
Glædelig jul!
Håndboldfest i Gentofte 19-11-2017

Nu er billetterne til salg - vi glæder os til ar se Jer alle sammen - lad os sørge for at vore lokale 'drenge' får en fest.

Link til billetsalg: https://kif.billetten.dk/redeem/morsthy69071%C2%A0

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Ryparken åbner igen 22-10-2017

Ryparken åbner igen efter vandskaden. Der er normal træning i Ryparken fra onsdag 25/10-17. Læs mere på Facebook:  https://www.facebook.com/ryparkensport/

KFUM København Håndbold | Nøkkerosvej 23 | 2400 København NV | kontakt@kfumhaandbold.dk