Godt nytår fra U14-drengene! 07-01-2018

KFUM/GVH U14-drenge ønsker jer allesammen et rigtig godt nytår efter et spændende og begivenhedsrigt efterår, som ikke har været helt som det plejer.

 

Efter sommerferien indgik KFUM og GVH nemlig en et-årig samarbejdsaftale for vores U14 drenge, da KFUM stod med 16 spillere og GVH stod med 8, og risikoen for lukning af 2 hold (ét i hver klub) var til stede. Dette har bragt en masse gode venskaber og oplevelser for vores ”nye” trup af sammenbragte drenge, og sportsligt har det betydet at alle U14-drenge uanset niveau har kunnet spille kampe i løbet af efterårssæsonen – 1. holdet i 1. Div. og 2. holdet i A-rækken.

 

Vi har haft et håndboldmæssigt spændende efterår med mange flotte og overraskende sejre over rigtig stærke hold – ingen nævn, ingen glemt… og også enkelte totale nedture. Men samlet set kan vi se, at alle drenge har rykket rigtig meget gennem de sidste måneder og er blevet meget stærkere, både individuelt og som et hold.

 

Mellem jul og nytår stillede vi op til AB Jule Cup med et blandet 1.- og 2. hold i U16-rækken, hvor vi endte med en flot 2. plads i B-slutspillet. Her fik vi lov til at prøve vores kræfter på en meget ny måde, hvilket gav lidt blå mærker og trætte kroppe men også et mentalt løft hos alle drenge!

 

Vi glæder os til anden halvdel af sæsonen snart går i gang med endnu flere sportslige udfordringer og oplevelser på tværs af de 2 klubber.

 

Lige inden jul var vi så heldige at få sponseret et nyt flot sæt tøj til 1. holdet fra CIP Copenhagen Infrastructure Partners K/S. Vi vil gerne benytte anledningen til at sige et kæmpe tak til Christian T. Skakkebæk og CIP Copenhagen Infrastructure Partners K/S – Vi regner med at der er mange sejre gemt i det flotte tøj!

 

På gensyn i Emdruphallen og Bakkegårdshallen til forårets kampe!

 

Trænerteamet

 

Karl Johan, Roy, Kriegel og Vibeke

Julekomsammen for trænere og ledere 04-12-2017

Kære alle trænere og ledere

Mandag den 18. december vil bestyrelsen gerne ønske glældelig jul og godt nytår til alle trænere og ledere. Det foregår ved et åbent Hus arrangement i Huset fra kl 17-20, hvor der vil blive serveret æbleskiver, glögg og cacao.
Vi håber at se rigtig mange af jer.

Mange hilsner
Bestyrelsen

Glædelige KFUM julegaver 29-11-2017
Så er Sportyfied klar med en masse lækre julegavetilbud til alle vores medlemmer! Skynd jer at bestille og vær sikker på at gaven kommer under træet i tide. For HIK/KFUM holdfællesskabet er det også muligt at få holdfællesskabs-logoet på!

https://kfum.sportyfied.com/da/
 
Glædelig jul!
Håndboldfest i Gentofte 19-11-2017

Nu er billetterne til salg - vi glæder os til ar se Jer alle sammen - lad os sørge for at vore lokale 'drenge' får en fest.

Link til billetsalg: https://kif.billetten.dk/redeem/morsthy69071%C2%A0

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Ryparken åbner igen 22-10-2017

Ryparken åbner igen efter vandskaden. Der er normal træning i Ryparken fra onsdag 25/10-17. Læs mere på Facebook:  https://www.facebook.com/ryparkensport/

KFUM København Håndbold | Nøkkerosvej 23 | 2400 København NV | kontakt@kfumhaandbold.dk