Sommerlejr i Jægerspris

Dagbog, fredag 7. juli 2017

Kære Dagbog. Eventyret er fuldbragt og ved at være til ende, en herlig og vidunderlig uge er ved at slutte og som prikken over i et sidder jeg nu her i redaktionen og ser ud på Danmarks flotteste udsigt med en Roskilde Fjord, der er fuldstændig spejlblank, så husene på den anden side spejler sig i fjordens blikstille vand, det er godt nok et sjældent syn.

En anden sikker måde at vide på, at det har været en succes er at Disco indfinder sig fredag aften. Faktisk tror jeg at Vænget i Jægerspris er blevet hårdt ramt af den frygtede virus Danzuensa. Det er en sygdom, der starter harmløst, typisk i højre storetå, men som breder sig med lynets hast til resten af benene og armene ja sågar kroppen, og hvad værre er den smitter ved kropslig kontakt. Lige nu er jeg bange for at hele lejren er inficereret med Danzuensa, og kuren er hård men effektiv. Aabel vores konferencier sagde det lige ud: ”Dans for helvede!” og det gør alle så. Hvem vil ikke gerne være rask hurtigst muligt!!

Men ellers er det jo her på sidste aften tid til at jeg fortæller dig om hvorfor sommerlejren bare er det bedste. Hvor i Danmark, får man ellers serveret tysk Schlagermusik og fælles opvarmning/moves inden morgenmaden fra Lykkelige Leif, der som sidste år og forrige år høvler rundt på terrassen i sit uimodståelige trikot størrelse 12 år. Eller hvor får man ellers i Danmark mulighed for at udfordre gængse grænser for hvad man kan: Hvad er der dog i vejen for at spille bordtennis klokken 6.30 om morgenen, spise fire spegepølsemadder med ristede løg all inklusive, øve sig i danseskridtene på danseskolen og opleve at det giver resultat hos dansepartneren, ja jeg kunne blive ved. Nå ja spise lys pålægschokolade til trods for Lejrchefens formanende advarsler om, hvor slap man kan blive ved at indtage dette ulødige produkt.

Vi har haft en dejlig dag med Skovstratego og et super godt tilrettelagt ballonløb, som Mai havde produceret. Helt uforståeligt endte det hele med at min gruppe 5 ikke vandt noget som helst gennem hele ugen. Jeg forstår det ikke, men altså den gang i sommeren 92, da jeg var i gruppe 3, næ vent lige lidt, det var vist i gruppe 4, jo altså det startede med at jeg planlagde….. Hvad siger du kære Dagbog?? Har du hørt det før – hmmmm
Nå, men der er i hvert fald en ting der er helt nødvendig og det er at sige tak til alle forældrene for lån af jeres dejlige børn og husk de skal hentes senest klokken 11 i morgen. Så skulle jeg hilse mange gange fra Lejrchefen og sige kæmpe stor tak til alle de fantastiske skæve, sjove og vidunderlige ledere, der har gjort denne lejr fantastisk og uforglemmelig. Jeg skal hilse fra Lejrchefen og sige tusinde tak til: Lars, Aabel, Andreas, Jonas, Mai, Maiken, Vibeke, Sebastian Storm, Joakim, Roy, Patrick, Sebastian Kriegel, Bo, og ikke mindst vores helt fantastiske Køkkenchef Steen. Tusinde tak.

Og ved du hvad, kære Dagbog, jeg har breaking News lige nu, ja lige præcis lige nu, Klokken 22.50 den 7. juli 2017 vandt M&M årets Disco, ja altså Mille og Max. Mille en klar forhåndsfavorit hårdt ramt af Danzuensaen, hvori mod Max valgte den mere systematiske tilgang og tvangsindlagde sig selv til et intensivt kursus på Frk. Sørensens Danseskole og hold da op hvor det kom tifold igen. Fantastisk at se den entusiasme der blev lagt for dagen, og ja vi dansede alle sammen til KFUM Nationalsangen YMCA.

Kære Dagbog, kan du finde på bedre afslutning på en fantastisk uge, jeg kan ikke.

Ses vi igen til næste år?? Det tror jeg da nok lige vi gør. Sæt kryds i kalenderen for anden uge i skolesommerferien.

Kærlig hilsen alle glade tosser i Jægerspris.